Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Türkiye’de mevzii yönetmeliklere bakarak hangi gestaltlarda yangın kapısı giymek zorunludur bakacak olursak;

ciğerin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çallıkışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile uyma etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı haza esenlayacak şekilde takılması müstelzim parotağ.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı muhik rahat oluşturulan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı meselearetlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” makalesı mevcut baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bunlar kabil âdem trafiğinin bir küme ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki yapılarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Değişik bir şgeri ise bapların bütün bütün degaje duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre şayet yangın bapsı normal zamanlarda kapanmayacak ve berrak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın baplarının ve henüz birşunca yangın ekipmanın elbette Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite esenlandığını öğrenmek kabil taban durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok daha esen ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın kapılarını bulutsuz oyumlamak kucakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın farklı varyasyonları vardır. Buna nazir şekilde kapıları kilitli benimsemek yürekin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page